ÇKA THOSHTE SHEFQET KRASNIQI PËR IKBALLE BERISHA -HUDUTIN

Berisha-Huduti ditë më parë, e ka vajtuar vd ekjen e gjeneralit iranian, Qasim Soleimani, nga forcat amerikane.Ajo njihet tepër shumë për propagandimin e sektit shiia në Kosovë dhe përhapjen e tij përmes një organizate. Për këtë, kishte reaguar edhe imami, Shefqet Krasniqi. Ai kishte deklaruar se shteti i Kosovës është i rrezikuar nga këto sekte dhe organizata dhe sipas tij, nxisin urrejtje.v….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni

Leave a Reply