Çka s’sheh njeri në Kosovë: Golf 2 e tejkalon BMW X6’shin pa pikë problemi

Golf 2 është veturë ikonë në vend, ku vite më parë ishte veturë mjaft ekonomike por kishte edhe elegancë.Sot vetura si më luksoze dhe më të shpejta, njihen BMW X6 të cilat edhe shpesh dalin në gara shpejtësie.Mirëpo sot duket se Golf 2 ka treguar se kush është saktë më i ‘moçmi’ i veturave, pasi që e ka tejkaluar një BMW X6 pa problem fare.Ngjarja ka ndodhur diku në rrugët e Kosovës dhe është publikuar në ‘Marakli t’kerreve’ në FacebookJA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply