Çka po ndodhë? Perçahet LDK-ja e kërkojnë Dorëheqjen e Vjosa Osmanit..

Deputeti i LDK-së, Driton Selmanaj ka kritikuar ashpër Vjosa Osmanin për të cilën ka deklaruar edhe se është model i gabuar i vendimmarrjes, raporton Gazeta Express.
Selmanaj sipas këtij njoftimi thotë se “koalicioni LV – LDK, i ngjan një “fryti” që dy palët po e vra sin pak para lindjes! Optimizmi i tij është zvetënuar edhe shkaku i modelit të bashkëqeverisjes VV-LDK në Prizren, e cila sipas tij tregon fytyrën e vërtetë të Vetëvendosjes”.Selmanaj për herë të parë kri tikon ash për dhe hapur Vjosa Osmanin, si dhe thotë se është shembull i ga buar i politik bërjes. Sipas tij, dikush që nuk pajtohet me qëndrimet e partisë dhe ndërton karrierë duke vepruar shpesh në kundë rshtim me vendimet partiake, është më e udhës të largohet nga partia me p’oshtë ja videjon.

Leave a Reply