Çka Po Ndodh Në Shqipëri, Arrin Coronavirus Nga Italia (VIDEO)

Koronavirusi ka ardhur furishëm në Itali ku deri më tani janë shënuar 2 viktima dhe numri i të infektuarve është mbi 100 teksa ritmi i përhapjes duket shumë i lartë. Në aeroportin e Rinasit janë shtuar masat mbrojtëse, teksa detaje të tjera na jep në një lidhje direkte Andi Bora JA DHE VIDEO SHTYPE REKL AM DHE SHIKONI VIDEON

Leave a Reply