Çka Po Ndodh Në Shqipëri, Arrin Coron.Aviru.S Nga Italia

Çka Po Ndodh Në Shqipëri, Arrin Coron.aviru.s Nga Italia Koronavirusi ka ardhur furishëm në Itali ku deri më tani janë shënuar 2 viktima dhe numri i të infektuarve është mbi 100 teksa ritmi i përhapjes duket shumë i lartë. Çka Po Ndodh Në Shqipëri, Arrin Coronavirus Nga Italia Në aeroportin e Rinasit janë shtuar masat mbrojtëse, teksa detaje të tjera na jep në një lidhje direkte Andi Bora JA DHE VIDEO SHTYPE REKL AM DHE SHIKONI VIDEON shty pinii rek lamnat për të na ndihmuar financiarisht që ta mbajmë sa më mirë!

Leave a Reply