Çka kam bo unë për Kosovën askush nuk e bën, po kollaj është me fol si…

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës.Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është më puntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin dhe e duan atë, shkruan sot .net “Mua më dojnë krejt politikanët e hujë liderët botëror shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply