Cifti Shtrat 5.5 Metra Me Të Gjithë Fëmijët E Tyre. Motivi Na Lë Pa Fjalë…

Një ish-lojtar i rugby-t nga Belfast dhe gruaja e tij, një mësuese e joges, ndajnë shtratin e tyre prej 5.5 metrash me 4 fëmijët e tyre. Kjo është një praktikë që mund të duket e pazakontë për shumë njerëz, megjithatë, këta prindër sigurojnë që në sajë të këtij aranzhimi të ri në dhomën e gjumit, netët janë bërë më të këndshme dhe argëtuese.Ryan dhe Kim Constable gjeneruan shumë komente kur ata ndanë mënyrën e tyre të trajtimit të netëve të familjes në rrjetet sociale: Një shtrat prej 5.5 metrash. Çifti ka katër fëmijë, Corey 11-vjeçar, Kai 9-vjeçar, 6-vjeçaren Maya dhe Jack-un 5-vjeçar.Tani të gjashtë ndajnë një shtrat gjigant, i cili është projektuar nga të dy prindërit për të gjithë anëtarët e familjes, shkruan ShkodraNews. Një dhomë e gjërë, një krevat dopio dhe një shtrat mbretëror, janë përbërësit e përsosur që u kanë lejuar atyre të ndryshojnë rrugën për në shtrat.Shtyp ner ela medhe lexo lajmin e plote.

Leave a Reply