Cfarë Po Ndodhë: Kapen Shum Keq Perseri Shyhretja Dhe Remzin Për Këngën E…

Kohën para festave të fundvitit të gjithë këngëtarët janë duke e shfrytëzuar për të sjellë projekte e befasi për publikun e tyre të dashur. E këngët që po gjejnë dëgjueshmëri më të madhe janë ato të zhanrit popullor, shkruan “Kosovarja”. Pikërisht për këtë shkas Shyhretja dhe vajza e saj Engji goditën në mënyrën e tyre të zakonshme me bashkëpunimin duke i kënduar ‘nuses’ së vëllait, me këngën “Princesha e vëllait tonë”. ….Shtype fotografin qe eshte nder kete shkrim dhe shiko pamjet e plota..

Leave a Reply