Çfarë ka ndodhur mes Shyhrete Behlulit dhe Leartës që nga 23 dhjetori?

Çfarë ka ndodhur mes Shyhrete Behlulit dhe Leartës që nga 23 dhjetori?
Lidhja mes Shyhretes dhe Leartes, është përshkruar si një nga lidhjet më të bukura re-vjehërr, Të dyja, shumë shpesh e kanë shprehur dashurinë e konsideraten për njëra tjetren, kamë folur me fjalë tejet admiruese Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply