Celulari Rreziku Më I Madh Per Përhapjen E Koronavirusit, Shkencëtarët Tregojnë Se Çfarë Duhet Të Bëni

Por në çdo artikull ka munguar një paralajmërim shumë i rëndësishëm, telefoni juaj!

Sipas një analize nga Journal of Hospital Infection, koronaviruset dhe mikrobet e tjera mund të jetojnë në sipërfaqe si qelqi, metali ose plastika deri në nëntë ditë. Dhe telefonat dihet se kanë më shumë baktere se vendet e tualetit.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply