Burri vendos kamerat e sigurisë dhe s’u beson syve – Na ndodhnin gjera te cuditshme ne shtepi..!

Burri vendos kamerat e sigurisë dhe s’u beson syve – Na ndodhnin gjera te cuditshme ne shtepi..!
Kamerat e sigurisë në një shtëpi kanë filmuar diçka të çuditshme duke lëvizur nëpër dhomë.Mendohet se figurat që lëvizin në video janë fantazmat e një fëmije të vogël dhe qenit të tij.
Në pamjet e publikuara, fillimisht çdo gjë duket normale, por papritmas një figurë gati transparente paraqitet dhe fillon të lëvizë nëpër dhomë.Joey Nolan, një konsulent digjital nga Long Island, i ka parë pamjet thotë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni:

Leave a Reply