Burri që mahniti botën: Shërbeu si karrige për gruan e tij shtatzënë (VIDEO)

Është krijuar stereotipi që gratë janë më të kujdesshme se burrat. Por në ngjarje në Kinë dëshmon të kundërtën. Burri është ulur dhe ka shërbyer si karrige për gruan e tij shtatzëne, e cila ishte duke pritur në radhë për të kryer një vizitë në spital.
Në videon e publikuar shikohet nëna me bark të fryrë që mezi qëndron në këmbë nga pritja e gjatë, e cila duket sikur nuk do të durojë dhe shumë në atë gjendje për shkak të mpiksjes së këmbëve. рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply