Burri po më tradhëton,i tregova Vjehrrës ajo me tha: Mire po ta banë, kur s’dinë me e kënaq burrin ti e kënaq tjetra, ti këtu je veç për …

Një ngjarje interesante ka dërguar një grua Kosovare ne lidhje me vjehrrën dhe burrin e saj, ku ka treguar se ajo e din që burri i saj po e tradhton dhe për këtë i ka treguar vjehrrës por ajo nuk e beri hesap, madje edhe duke e ofenduar ate gruaja thot qe ai shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..

Leave a Reply