Burri Blen Nje Shtepi Por Ajo Qe Gjen Aty Ishte E Padegjuar Me Pare

John Sims beri nje zbulim te papritur kur ishte duke rregulluar shtepine qe sapo kishte blere nga nje shok. Ai zbuloi se ai jo vetem qe kishte blere nje shtepi por kishte gjetur nje strehez te viteve 1960 te ruajtur ne bodrumet e nendheshme. Me e cuditshmja ishte se pronari i meparshem is htepise as qe e kishte ditur se kjo strehez kishte ekzistuar derisa ky shoku i tij ia zbuloi. Mendohet qe nder vite John eshte i pari qe ka hyre aty poshte duke shty,pur mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply