Burrë e grua me koronavirus, pasi nuk zbatuan urdhërin policia izolon fshatin në Roskovec

Fshati Mbërs në Roskovec është vendosur në karantinim.
Pas apelit që bashkia bëri për vetëizolim, ka njoftuar edhe autoritetet si ISHP dhe Policia e Shtetit.
Dy postblloqe policie janë vendosur në hyrje-daljet e fshatit Mbers duke bllokuar lëvizjen e banoreve. Sipas bashkisë Roskovec mësohet se lëvizin vetëm mjetet e autorizuara për furnizimet bazë ushqimore të fshatit dhe këto nen kontroll të rrepte të policisë.
Bashkia bëri thirrje një ditë më parë për vetëizolim, pasi një pjesë e mirë e banorëve ka patur kontakte me një çift bashkëshortësh të prekur nga koronavirusi. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply