Burdushi Thotë: Po Kom Qef Me Marrë Serbia Komplet Kosovën, Veq Me Ardh Mu Bind Te Un Popullata E Kosovës Qe Muj Me Kthy Apet Kosovën Si Shtet Në Veti!

Hysri Peqani i cili njihet nga të gjithë shqipëtarët me pseud.onimin Burdushi, ka lës.huar një dekla.ratë ku ai thotë se ka qef Serbia ta merrë komplet Kosovën që të bëhet Kosova Serbi, dhe që t’ia vërt.etojë se mundem me kthy prapë si shtet në veti Kosovën.Kom qef kështu me u bo, tani ju popullata me pa diturinë qe e kam unë, dituri qe nuk e ka askush në botë, vetëm një e ka këtë dituri, ai është Burdushi juaj, u shp.reh Peqani JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON:

Leave a Reply