Bualli që vlerësohet 2 milionë dollarë – pronari tregon se me çfarë e ushqen kafshën që peshon 1,300 kilogramë

Kafsha që ka tërhequr më së shumti vëmendjen e vizitorëve gjatë një panairi vjetor në Pushkar të Indisë është një racë Murra e buallit me emrin “Bhima”.Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ky buall peshon 1.300 kg dhe është i vjetër gjashtë vjeç e gjysmë.Kafsha është vlerësuar si shumë interesante dhe kjo është paraqitja e saj e dytë në panairin vjetor shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply