Brnabiç: Kosova po feston përvjetorin e fundit të Pavarësisë në 2020, më nuk do ta feston asnjëherë (Video)

Ana Brnabiç po provon ta provo.kon Kosovën sot në një dekl.aratë të saj për përvjetorin e 12 të ardhshëm në këtë vit të Pavarësisë së Kosovës.

Ajo në një intervistë foli për Kosovën tha se ky përvjetor i Pavarësisë së Kosovës në vitin 2020 është i fundit, më nuk do ta feston.Kosova do ta feston përvjetorin e fundit të saj në këtë vit të 2020, më nuk do ta feston asnjëherë në jetën e tyre, kjo është e fundit Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..

Leave a Reply