Bota shkruan për “fëmijët e pasur të Instagram”, mes tyre edhe shqiptarë (FOTO LAJM)

Edhe pse për një pjesë të madhe muaji janar njihet si një muaj i “zymtë” për fëmijët e pasur të Instagramit nuk ndodh kjo gjë. Ata publikojnë foto nga pushimet dhe nga jeta e tyre luksoze nga Dubai, Nigeria dhe nga Shqipëria shkruan Daily.Mail. Ata po shijonë diellin e janarit në vende më klimë të ngrohtë duke qëndruar në hotele luksoze si Abu Dabi, Dubai etj. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply