Borxh deri në fyt, kështu ka vendosur t’i hakm erret ky qytetar bankës ku ishte në kredi

Një qytetar nga Serbia ka vendosur që të hak merret ndaj bankës zvicerane ku ishte borxh.Ai përmes një njoftimi që u bë viral në Facebook njoftoi se kishte hequr dorë nga pagesa elektronike, dhe do të paguante këstin e kredisë në bankë me para në dorë çdo muaj, madje në monedha metalike, transmeton Reporteri.net.“Do të merrni para të gatshme çdo muaj, por në monedha metalike … gjysmë ore para përfundimit të orarit të punës … kështu që ju bëni llogaritë”, ka shkruar ai në njoftimin për bankën.Të gjitha monedhat ai i futi në një biton plastik, përmes së cilit do t’ua dërgojë bankës.Ai shtoi se nëse pyetet nga punëdhënësja e bankës se sa para ka në biton, do të përgjigjej se nuk e di dhe se duhet t’i numërojë vetë shtyp ne rek lame dhe lexo lajmin e plote.

Leave a Reply