BMW X5 Si Kjo Nuk Keni Parë Ndonjëherë

Nautiluz Creation është kompani e specializuar në sistemet audio për vetura, dhe kjo BMW e jashtëzakonshme është krijimi i tyre i fundit.
Ky model vjen me vetëm dy dyer gjigante të mbushura me altoparlantë dhe me gjashtë rrota Kjo veturë nuk ka sistem aktiv 6×6, asaj thjeshtë i është zgjatur pjesa e pasme bashkë me rrotat nga një veturë tjetër e po të njëjtës gjeneratë E53 me poshte ju sjellim pamjet shtype rekl,am dhe ju hapet video:

Leave a Reply