Bleona pytet pse po I refuzon shqiptaret ajo befason nuk dijnë ta bejnë sepse mu Van Dam me ka…

Bleona Qereti di si ë jetë në qendër të vëmendjes.
Së fundmi pas një kohe që ishte larg vëmendjes së medias,ajo ka vendosur që të rikthehet atyAjo me sa duket ka ngelur e pakënaqur në lidhje me një artikull të njërës prej mediave kosovare në lidhje me dëshirën e saj për famë ndërkombëtare deshiron ta shikosh videon e plot ku fliste Bleona Qereti ketu osht tek rekk,llama dhe mbas 10 secondav shfaqet per te pare vid,eon e plote sh,,tip nerek.kllamm

Leave a Reply