Blenë Një Divan 15 Euro, Ajo Çfarë Gjetën Brenda Iu Ndryshoi Jetën

Reese, Cally dhe Lara shokë dhome u detyruan të blinin një divan të përdorur, pasi nuk kishin buxhet të mjaftueshëm për të blerë një të ri.Por, për fatin e tyre, divani me tre hapësira që e blenë për vetëm 15 euro, kishte brenda tij 36 mijë dollarë.Ata e bënë zbulimin e “thesarit” pasi vunë re se mobilja nuk ishte dhe aq e rehatshme. Papritmas të rinjtë filluan të vërenin disa maja dhe vendosën ta hapnin për të parë çfarë kishte brenda Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo.

Leave a Reply