Bjondina turqelike bëhet hiit me kërcimin e saj në dasmë ajo.. (Video)

Bjondina turqelike bëhet hit me kërcimin e saj në dasmë ajo.Bjondja që e dogji dasmën,Vallëzim si ky skeni parë ndonjëherë ne nje dasem shqiptare gjate nje ahengu familjare ishin te ftuara edhe disa nga shoqet e nuses ku ato i dhane kahje kejt ndryshe dasmes me vallzimine tyre me familjaret shtype rekl,am dhe shiko videon.

Leave a Reply