Bie edhe çmimi i naftës në Kosovë – Ja sa do të jetë nga nesër

“Sa i përket koronav irusit, te ne në Kosovë nuk ka pasur ndikim te derivatet. Ky virus nuk ka pr ekur asnjë qytetar dhe lëvizjet janë në suazat e normales”, u shpreh ai. Berjani theksoi se në tregjet evropiane koronavi rusi ka ndikuar më shumë pasi qarkullimi i qytetarëve është shumë i ulët dhe ndikon direkt në shitjen e derivateve. Në fund, ai tha se ky çmim i derivateve është më i liri që në 20 vjetët e fundit..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply