Besimtari musliman: Nuk mbaj maskë, virusin e hodhi Zoti (VIDEO)

Pasi Fevziu, doli dje në Sheshin Skënderbej dhe sensibilizoi gjerësisht mbarë popullin shqiptar, në ikje e sipër, u ndal në mes të sheshit, nga një besimtar mysliman, i cili i kërkoi me insistim të intervistohej.

Pyetja e parë e Fevziut, sipas rregullave që ka caktuar drejtori i shtetrrethimit, Edi Rama, ishte ai foli ne kete intervidte dhe ju mund ta shikoni duke shtypur relamen e mepshtme dhe kaloni tek video direkt

Leave a Reply