Bëri 2400 Km Rrugë Për Ditëlindjen E Saj, Por Surprizën Ia Bëri E Dashura

Në Tuiter dhe në Ueibo (faqen kineze), është postuar videoja e një djali fatkeq i cili bën 2400 kilometra rrugë dhe vishet si arushi i preferuar i të dashurës, për t’i bërë surprizë për ditëlindje.Por ai e gjen në krahët e një djali tjetër. I dashuri shihet t’i afrohet çiftit, me maskën në kokë. Vajza nuk e njohu, pa vetëm një person të maskuar që i kishte ngulur sytë.Më pas ai hoqi maskën dhe u largua i lënduar. Vajza shihet të vrapojë pas tij dhe përpiqet ta përqafoj….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni

Leave a Reply