Berat Buzhala rregullon dhëmbët, harron se problemi i tij janë veshët

Së fundi ai ka rregulluar dhëmbët, gjë të cilën është përpjekur ta re’klamojë sapo kishte një mundësi.
E jo rrallë duke buzëqeshur pamëshirshëm në ekranet televizive.
Ai duket të jetë mjaft i lumtur me look’un e rij, por zaten ka harruar se problemi i tij kryesor nuk kanë qenë dhëmbët, por veshët e tij. Këta të fundit tradicionalisht janë cilësuar si “pasqyrë autobusi”, teksa për Beratin jo rrallë është përdorur epiteti “Berat Llapoqi” ja dhe video shtype re/kl,amën shiko vide,on;

Leave a Reply