Berat Buzhala: Pasha robtë i dua turqit, vëllezër i kena

Buzhala në këtë emision ka folur edhe për marrëdhëniet e tij të mira me popullin turk, por që ka kritikuar Presidetin e tyre Erdogan.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

‘Pasha Robtë popullin turk e du, vëllezër i kena, një kulturë e kemi, në Turqi ndihem si në shtëpinë time, tash Erdoganin se dua, se dua Trumpin, nuk i dua autokratët, por si popull turqit janë si na, na jena si i njëjti popull, 500 vjet bashkëjetesë nuk janë si 5 ditë’ tha Buzhala. Ai tha përdori shumë fjalë turke edhe në fjalorin e tij. Buzhala po ashtu që e konsiderojë Turqinë shtet mik..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply