Bëhuni gati për dimrin e vërtetë – ja kur do të mbulohet Ballkani nga bora

Sapo jemi pajtuar me këtë dimër dhe mungesën e borës, që shumë pak e kemi parë, por parashikimet e Accuweather po vijnë për pranverë. Gjatë muajit mars priten reshje të mëdha dëbore, të cilat mund të prishin udhëtimet në të gjithë rajonin e Ballkanit.

Një nga shërbimet më të famshme meteorologjike të AccuWeather ka lëshuar një parashikim për pranverën në Evropë pasi shumë njerëz pyesin se si është moti pas dimrit të mesëm të ngrohtë mbi mesatar, për të cilin jemi akoma dëshmitarë.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply