Befason Vali Carleone thotë se unë sot e vërtetova që unë jam djali i Edi Ramës, ai me nënën time ishin takuar në (Video)

Një lajm interesant është duke qarkulluar në internet ku Vali Carleone ka postuar një status ne rrjetin e ti personal të instagramit, ku ka treguar se ai është djali i kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, dhe kjo ka habitur fansat e ti. “Sot e kuptova qe unë jam djali i Kryeministrit Edi Rama, jam i befasuar për këtë rast, por nuk besoj qe edhe Rama do e pranojë kët딓Sigurisht qe unë jam pak i hutuar qe kjo është e vërtetë, por unë duhet të pajtohem më ketë punë dhe nuk kam çka të bëjë, shtypni hapësirën më poshtë për videon e cila po be nbuje ne rrjetet sociale.

Leave a Reply