Befason TV nga Gjermania: Thërret Linda Morinën për ta jep Motin për sot për Shqipërinë, e për…

Dit me par nje media ne Gjermani shkruajti për Linda Morinen duke e cilësuar si njëra nder femrat me te bukura dhe me atr aktive ne Ballkan, dhe si duket lajmi i tyre beri buj te madhe ne shtetin Gjerman ata vendosin qe ta thërrasin qe te udhëheq një emision për motin.“Ajo e kryejti detyrën me sukses dhe ne jemi te kënaqur qe bashkëpunuam, shpresojmë qe ta bëjmë edhe ne te ardhmen sepse është kjo grua është një ikonë”Lindës i është ngarkuar detyra qe te udhëheq emisionin për motin ku tregohet ne veçanti per motin ne Shqipëri, qe te ndjekin këtë рër mеѕhum јu раrаqеѕim në vidео раmјеt е рlоtа.

Leave a Reply