Befason TV nga Gjermania: Thërret Linda Morinën për ta jep Motin për sot për Shqipërinë, e për…

Dit me par nje media ne Gjermani shkruajti për Linda Morinen duke e cilësuar si njëra nder femrat me te bukura dhe me atr aktive ne Ballkan, dhe si duket lajmi i tyre beri buj te madhe ne shtetin Gjerman ata vendosin qe ta thërrasin qe te udhëheq një emision për motin.
ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply