Befason Qeveria E Kosovës Për Djemt Që Martohen Mes Veti 750euro N’muaj Do I Ndajmë Sepse…

Me 66 vota për, asnjë kundër dhe 10 abstenime, nga gjithsej 120 deputetë sa ka Kuvendi, Kurti zyrtarisht mori drejtimin e qeverisë së re në bashkëqeverisje me Lidhjen Demokratike të Kosovës (LDK).

Por sot qeveria e Kosoves na ka befasuar me kte gje do befasoheni edhe ju ekeni videon ku thojne se 750 euro do i ndajme per djemt qe martohen mes veti shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi

Leave a Reply