Befason Myftaraj: Pak janë dë nuar ata qe shkuan ne Kumanovë, nuk meritojnë të trajtohen si heronj

Befason Myftaraj: Pak janë dë nuar ata qe shkuan ne Kumanovë, nuk meritojnë të trajtohen si heronj

Publicisti i njohur nga Shqipëria Kastriot Myftaraj, ka deklaruar se ata qe luf tuan ne Kumanove nuk meritojnë te quhen heronj, dhe se sipas ti ata janë dë nuar shumë pak. “E vërteta mund te dhe mb por për mendimin tim ata ishin thjesht disa mer cenar qe luf tuan për para, ata u munduan te fillon një konf likt midis Kosovës dhe Maqedonisë” ja dhe vidjeo shtype rekl,am dhe shikojeni:

Leave a Reply