Befason Kall’ashi: Jam Ëndrra E Çdo Shqiptari, E Di Që Krejt M`Dojn Mu Se Unë Jam…

Të gjithë e dijmë historinë e famës së saj, se si nga një vajzë e thjeshtë u shndërrua në senzacion.Është fjala për prota gonisten më të ndjekur Donjeta Kosumi, apo ndryshe e njohur me emrin Kallashi, Ajo depërtoi dhe u bë e njohur në shoëbizin shqiptar, përmes vallë zimeve të saj e dri dhjeve …Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Leave a Reply