Befason Genta Ismajli me këtë deklarat në emision live, ja reagimi Besim Dines (Video)

Siç njihet në estradën shqiptare Genta Ismajli është një ndër femrat e bukura dhe provokuese. Ku dhe thuhet se ajo në të kaluarën ishte bashkë me shumë këngtarë të njohur shqiptarë. Dhe ajo në emision tregoi një sekret për jetën e saj, që nuk e ka treguar kurrë deri tani, ajo tregoi se para disa viteve këngtari i njohur shqiptarë e detyroi që të bëj marrëdhënie me të. Shtyp Rekk.lamenn dhe Ndiqni videon e emisionit me posht ne vazhdim.

Leave a Reply