Befason Ganja, ja kujt i ka thënë “të dua” për herë të fundit?

Kujt i ka thënë “të dua” për herë të fundit Ganimete Musliu?

Ish-deputetja i përgjigjet sfidave të emisionit Ish-deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu ishte protagoniste e emisionit të përjavshëm “1 Kafe prej Shpisë”.Musliu iu përgjigj edhe sfidave të këtij emisioni. Ndër pyetjet që iu parashtruan ishte edhe ajo se ‘kujt i ka thënë ‘të dua’ për herë të fundit’, “Ju kam thënë motrave të mija”,si dhe i tha edhe keti qe do befasoheni pa fund ja dhe inqizimi me posht veprojnë shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.

Leave a Reply