Befason diplomati rus: Serbia do ta marrë veriun, Kosova me kete date (FOTO)

Diplomati rus në Prishtinë, Andrey Y. Shugurov, është i bindur se minoritetet nuk kanë të ardhme në Kosovë, prandaj, siç thotë ai, shkëmbimi i territoreve mes Kosovës dhe Serbisë do të ishte opsioni më i arsyeshëm për të dyja palët. Sipas tij, përfshirja e komunave veriore në kuadër të Kosovës në vitin 1959 ka qenë artificiale, kështu që situata duhet të kthehet në mesin e shekullit të kaluar, kur Lugina e Preshevës ishte Kosovë, e pjesa veriore Serbi. “Mendoj se ky do të ishte opsioni më i arsyeshëm .Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply