Befason Adem Mikullovci, o Shqiptarë, Albin Kurti është “BABA“ i krejt dhe ju hala po…!

Befason Adem Mikullovci, o Shqiptarë, Albin Kurti është “BABA“ i krejt politikanëve dhe…
Për Kurtin e Vetëvendosjen, Mikullovci ka zgjedhur fjalët më të mira, duke thënë se Kurti ka vizion, derisa ka thënë se Vetëvendosje është e vetmja shpresë e Kosovës, shkruan Periskopi. “Idolli im. E respektoj shumë këtë djalë. Ka vizion, pa kurrëfarë ambicie personale.Mikullovci tha se pajtohet me të gjitha veprimet e Vetëvendosjes, Ai gjithashtu thotë qe njëherë ka lindur nëna si Albin Kurti me p’oshtë shihni i’ntervisten e tij.

Leave a Reply