Befason Adem Mikullovci, o Shqiptarë, Albin Kurti është “BABA“ i krejt… dhe ju hala po…!

Për Kurtin e Vetëvendosjen, Mikullovci ka zgjedhur fjalët më të mira, duke thënë se Kurti ka vizion, derisa ka thënë se Vetëvendosje është e vetmja shpresë e Kosovës, shkruan Periskopi. “Idolli im. E respektoj shumë këtë djalë. Ka vizion, pa kurrëfarë ambicie personale.Mikullovci tha se pajtohet me të gjitha veprimet e Vetëvendosjes, Ai gjithashtu thotë qe njëherë ka lindur nëna si Albin Kurti.Shtypni re.k,la.me.n mbi foton me poshte ndiqni pamjet

Leave a Reply