Befasia në dasmën kosovare, dhëndri ia heq vellon nuses dhe ik nga ajo….

Një video tepër funny është duke qarkulluar nëpër rrjetet sociale.Në një dasmë në Kosovë, shokët ia kanë bërë një befasi tepër interesante.Derisa dhëndri po afrohej drejt tavolinës ku po e priste nusja me vello e shami të kuqe në kokë, ndodhi mahia më e madhe që askush nuk e besoi.

Në momentin kur dhëndri vendosi tija heqë nuses shaminë nga koka doli të jetë krejt tjetër kush i veshur si nuse.Një djalë me mjekër.

Ishte pikërisht shoku i dhëndrit.E gjitha salla filloi të qeshë me të madhe derisa dhëndri filloj ta përqafoje shokun duke mos besuar se çfarë shakaje iu bë ditën e tij më të lumtur të jetës me poshte ju sjellim pamjet shtype rekl,am dhe ju hapet video si dhendrri ik nga ajo

Leave a Reply