BE: Jep Lajmin e madh për liberalizimin e Vizave…!

Kosova nuk është në agjendën e Këshillit Europian sa i përket çështjes së liberalizimit të vizave, por këtë gjë e pret të ndodhë vitin tjetër edhe Shefja e Zyrës së BE’së në Kosovë, Nataliya Apostolova. Ajo thotë se nuk ka ndonjë afat se kur mund të përfundojë ky proces, derisa shton se është e rëndësishme që vendi të vazhdojë luftën për sundimin e ligjit, politikat e migracionit dhe sigurisë .Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

Leave a Reply