Baton Haxhiu Thotë Se Këta Të Preshevës Dhe Maqedonis Më Kanë Dal Prej Qejfit, Pasi Mësueset E Mbuluara I Mësojnë Fëmijët E Vegjël Që Ata Nuk Dijnë Sa Bëjnë Dy Edhe Dy!

Baton Haxhiu thotë se këta të Preshevës më kanë dal prej qejfit, pasi mësueset e mbuluara i mësojnë fëmijët e vegjël që ata nuk dijnë sa bëjnë dy edhe dy.Baton Haxhiu tek të gjithë njihett si një kunddër ffesë Muslimane dhe prandaj ka gjetur tash një kinse arsye për të folur kunddër ffesë Muslimane. Ai tha se mësueset e mbuluara pasi i mësojnë fëmijët e vegjël në Preshevë, më dolën nga qejfi të gjithë ata.I kam pasur në qejf të gjithë ata, por pasi i pash se mësueset e mbuluara i mësojnë fëmijët, më nuk kam respektt për ata, ata kanë mbetur mbrapa me kohën arabe, u shpreh Baton Haxhiu. Pr mshumë ndjeeknii dekl,aratën e tij.Shtypni ne rek lamen me poshte dhe pritni 5sek qe te shfaqet video

Leave a Reply