Bashkëshorti i kërkoi divorcin se u paralizua, e befasishme kush u dashurua me të (Video)

Riona Kelly është nëna e katër fëmijëve që u divorcua nga bashkëshorti ndërsa po qëndronte në spital sepse ishte paralizuar.5 ditë pasi po merrte mjekim për një goditje që pësoi nga beli e poshtë, i shoqi prej 14 vitesh nuk donte që të vazhdonte më jetën me të.Keith Masonwshtw një ish-lojtar rugby, të cilin ia sugjeruan mikeshat e saj për ta ndihmuar në seancat e fizioterapisë.Gjatë takimeve, ai u dashurua me të ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply