Bariu Nga Hani I Elezit, Një Kalendar Lëvizës: Mjafton T’ia Thuash Datën Dhe Vitin, Ai E Gjen Ditën (Video)

Servet Hasallarit shpeshherë i duhet ta kërkojë vëllaun e tij. Kjo pasi shumicën e kohës Xhevahiri e kalon jashtë shtëpisë, duke u kujdesur për bagëtitë.

E veçanta e 54-vjeçarit nga Hani i Elezit, i cili ka veç tetë vite shkollim, është mbajtja mend e kalendarit. Mjafton të thuash datën dhe vitin që Xhevahiri ta tregojë ditën se çfarë ka qenë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni:

Leave a Reply