Babai shqiptar vr au vajzën dhe u dë nua me bu rg, flet e shoqja: Nuk ka f aj ai por mjekët

Në korrik të vitit të kaluar një baba shqiptar në Australi vr au me th ikë të bijën 20 vjeçare, Sabrinën. Vetëm disa ditë më parë u zbardhën arsyet që çuan Lekajn në këtë veprim. Ai mendonte se e vajza kishte nisur pë rdorimin e dro gës dhe po shkat ërronte jetën e saj.
Gjykata e Adelaides vendosi ta dë nojë me 20 vite b urg. Për shkak të f rikës së vetëvra sjes ai është vendosur në iz olim. “Daily Mail” shkruan se ndonëse i vr au të bijën, e shoqja e tij Romina, nuk heq dorë nga ai. Ajo e viziton vazhdimisht dhe i qëndron pranë sepse sipas saj nuk ka f aj ai, por mjekët që janë treguar të paaftë për të ku ruar pr oblemet e tij mendore. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply