Babai fshehu një dhomë sekrete në mur, ndërsa gruaja e tij ishte shtatzënë. Por 7 vjet më vonë ja cfarë zbuloi vajza e tij!

Kur një burrë mësoi se gruaja e tij ishte shtatzënë me fëmijën e parë, ai vendosi te ralizonte planin e tij,duke ndertuar një dhomë të fshehtë plot me sekrete në muret e dhomes vajzës së tyre të palindur dhe e mbylli atë përsëri.

Pasi vajza e vogël lindi, ajo kaloi vite në dhomën e saj te gjumit, pa asnjë shenjë se çfarë fshihej pas mureve të saj.Rreth shtatë vjet më vonë, vajza i kërkoi te atit disa te holla. Keshtu ai e udhëzoi atë për të pastruar një kuti dritareje të vjetër bosh dhe ajo ra dakord ,edhe pse nuk deshironte Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply