Ata Mendonin Se Ishte Fole Lepuri, Por Ajo Që Zbuluan I La Pa Fjalë

Kjë vrimë e lepurit që është zbuluar në tokën e një fermeri në Angli, në fakt është një labirint që qon drejt një shpelle të madhe nëntokësore, e cila mendohet të jetë përdorur nga Kalorësit gjatë shekullit të 17-të.

Pronarët e tokës kishin vërejtur se si një lepur vazhdimisht futej në një vrimë që e kishte hapur, dhe ishin të bindur se ajo shërbente si strehë për të gjatë motit të keq, por në fakt e vërteta ishte krejt ndryshe shty,pe relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply