Assesi mos hani lakra turshi nëse vuani nga këto sëmundje! Mos luani me shëndetin!

Naturologu Georgije Nazarov paralajmëron për efektin e mundshëm të dëmshëm për shkak të mënyrës së përpunimit të kësaj perime
Megjithatë, është e nevojshme të shikohen veprimet pozitive dhe negative të lakrës turshi – thotë naturologu rus, Nazarov, transmeton Telegrafi.Për t’i vënë lakrat turshi përdoret sasi e madhe e kripës, gjë që nuk është e shëndetshme, aq më parë që pas ushqimit pihet sasi e madhe uji shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet..

Leave a Reply